Sunday, September 19, 2010

First Time

















Ini first time,,bukan first date..atau first kiss aku ek..

Ini first time aku menulis blog..

Aku xreti nak tulis apa sebenarnye..

Ye la..first time kan..ada ke dalam apa2 yg korang buat pertama kali korang da tahu nak buat..

Pening gak la memikirkan nak cite ape..

Nak cite pasal diri ak..mesti korg tido depan PC plak..

Nak cite pasal haiwan..kucing miawww tu pon ak takut..

Nak cite pasal mak ak..baik ayah ak yang cite..

Jadi apa2 je ak nak cite,,ak cite lah ek..hehe.

Nape ntah yang aku gatal sgt nak tulis blog ni pon xth..

For the first time..followers pon xde..jd ngarut la kau sorg2..haha

Asalakn aku happy!!haha..




4 comments:

nona hidayah said...

owh sang pepijat..meh aku jadi followers hang..jangan gusar hati eh..hahahahaha

pepijat said...

owh..terima kasih..=)

Syuxer said...

hahahhah nama dulu2 pepijat ke..;p

unik tuh...

owh memang ar mula2 nak berblog ntah nak tulis pe..kan tulis2,syok sendiri plak kan hahahah..

apapun satu sejarah yang menarik untuk dikongsi hehhe..

Bro ahmad said...

ini permulaan ..lebih mantap dari entri bro huhuu..buat lawatan cari post lama dan permulaan blog korang semua